Ρώμη 2024: Το τρίτο ελληνικό μετάλλιο και σύσσωμη η ελληνική ομάδα επέστρεψαν στην Αθήνα

Στην Ελλάδα επέστρεψε σήμερα το τελευταίο γκρουπ της εθνικής ομάδας, που συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης.

(ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ανάμεσα στα μέλη της αποστολής ήταν και ο Εμμανουήλ Καραλής, που πριν ένα 24ωρο έκανε εξαιρετικό αγώνα και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο επί κοντώ προσφέροντας μοναδικές στιγμές στη χώρα μας.

Την ελληνική αποστολή υποδέχθηκε η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σοφία Σακοράφα, όπως άλλωστε κάνει σε κάθε επιστροφή ομάδας και μαζί της ήταν ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Γιώργος Γιατρουδάκης, το αναπληρωματικό μέλος του ΣΕΓΑΣ στην ΕΟΕ, Ξένια Αργειτάκη και το μέλος της Επιτροπής Υψηλού Αθλητισμού της Ομοσπονδίας, Λούλα Καρατζά.

Ο Εμμανουήλ Καραλής με το ασημένιο μετάλλιο μαζί με την πρόεδρο Σοφία Σακοράφα και τον γενικό γραμματέα Γιώργο Γιατρουδάκη (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Η πρόεδρος της Ομοσπονδίας συνεχάρη όλα τα μέλη της ομάδας, τους ευχήθηκε καλή συνέχεια στην προετοιμασία τους και τους παρότρυνε να συνεχίσουν να κυνηγούν τους στόχους τους.

Ο Καραλής ήταν δίχως αμφιβολία το πρόσωπο που τράβηξε τη μεγαλύτερη προσοχή, χάρη στο ασημένιο μετάλλιο στη Ρώμη. Ο αθλητής ανταποκρίθηκε με χαρά σε όσους θέλησαν να ένα αυτόγραφο, έβγαλε φωτογραφίες με μικρούς και μεγάλες και έκανε δηλώσεις στα κανάλια που τον περίμεναν υπομονετικά στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα με τους Ελίνα Τζένγκο και Γιάννη Κυριαζή και τον συντονιστή ρίψεων Χρήστο Παπαδόπουλο (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

“Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη και ευχαριστημένη από την παρουσία της εθνικής μας ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης. Τα 52 μέλη της ελληνικής αποστολής έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Κάποια κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους, κάποιοι όχι, όλοι ανεξαιρέτως εκπροσώπησαν με τον καλύτερο τρόπο τη χώρα μας. Ο αθλητισμός έχει τις καλές και τις κακές του στιγμές και εμείς ως Ομοσπονδία είμαστε δίπλα στα παιδιά να τα στηρίζουμε σε κάθε τους βήμα. Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά και ιδιαίτερα σε όσους και όσες προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Επόμενο ραντεβού το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών Κ18 στην Πάτρα για να θαυμάσουμε το νέο αίμα του χώρου κι έπειτα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών στο Βόλο το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου”, είπε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ.

Η Σοφία Σακοράφα και η Αναστασία Μαρινάκου (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Νικόλας Παναγιωτόπουλος και Μάριος Αναγνώστου (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Δήμητρα Τσουκαλά, Βασίλης Μυριανθόπουλος και Βασίλης Παπαμαργαρίτης με την κ. Σακοράφα (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Κατεβάστε την εφαρμογή