Ρώμη 2024: Η ομάδα 4Χ100 μ. στην έβδομη θέση της Ευρώπης

Η ομάδα 4Χ100 μ των Ανδρών ενημερώθηκε σήμερα γύρω στις 5 το απόγευμα πως θα πάρει θέση εκκίνησης στον τελικό του αγωνίσματος.

ΡΩΜΗ 2024 / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ / 6η ΗΜΕΡΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Οι Βασίλης Μυριανθόπουλος, Νικόλας Παναγιωτόπουλος, Σωτήρης Γκαραγκάνης και Γιάννης Νυφαντόπουλος πέρασαν έβδομοι τη γραμμή τερματισμού με 39.39 και έκλεισαν ιδανικά την παρουσία τους στη διοργάνωση.

Τα μέλη της αποστολής ήταν στη ζώνη αναμονής, καθώς ήταν ένατοι στον ημιτελικό και βρέθηκαν μετά την απόσυρση της Γαλλίας στον τελικό της διοργάνωσης. Η ελληνική τετράδα μπορεί να μην κατάφερε να ξεπεράσει το φετινό της ρεκόρ, ωστόσο έδειξε πως έχει τις δυνατότητες και το έμψυχο δυναμικό να διεκδικήσει στο μέλλον ακόμη καλύτερα πλασαρίσματα. Η 4Χ100 μ. της χώρας μας έχει μέλλον, γιατί δουλεύει συστηματικά και ομαδικά και παράλληλα αποτελείται από τη νέα φουρνιά των σπρίντερ, την οποία πλαισιώνει με την πολύχρονη εμπειρία του ο άτυπος αρχηγός, Γιάννης Νυφαντόπουλος.

Η χώρα μας επέστρεψε σε τελικό ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για πρώτη φορά από το 1998 και τη διοργάνωση της Βουδαπέστης.

Νικήτρια ομάδα ήταν η Ιταλία, που τερμάτισε σε 37.82 και ακολούθησε η Ολλανδία με 38.46 και στην τρίτη θέση η Γερμανία με 38.52

Οι δηλώσεις των μελών της ομάδας

Κατεβάστε την εφαρμογή