Ρώμη 2024: Το πάλεψε η ομάδα 4Χ100 μ των Γυναικών

Η ομάδα 4Χ100 μ. των γυναικών κατέλαβε την έβδομη θέση στη σειρά με 44.23 και ολοκλήρωσε τη παρουσία της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης.

ΡΩΜΗ 2024 / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ / 5η ΗΜΕΡΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο τραυματισμός της Δήμητρας Τσουκαλά έφερε αλλαγές της τελευταίας στιγμής, στις οποίες σύσσωμες οι αθλήτριες προσπάθησαν να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Στην εκκίνηση κάθισε η Στέλλα Μιχαηλίδου και ακολούθησαν οι Ελισάβετ Πεσιρίδου, Ραφαέλα Σπανουδάκη και Άρτεμις Αναστασίου. Η ομάδα κατέλαβε την 15η θέση στο σύνολο.

«Θεωρώ πως σήμερα τα πήγαμε πάρα πολύ καλά για τα νέα δεδομένα. Χθες τελευταία στιγμή η Δήμητρα έπρεπε να μείνει εκτός ομάδας, γιατί ήταν τραυματισμένη και το σημαντικότερο ήταν να παραμείνει υγιής. Προσαρμοστήκαμε και μπήκαμε εύκολα στα νέα δεδομένα. Ο χρόνος δεν είναι πολύ καλός, ωστόσο φάνηκε πως η ομάδα μας είναι δουλεμένη και έχει βάλει βάσεις. Θεωρώ πως, όταν ενσωματωθεί η βασική ομάδα και είναι όλες σε καλή κατάσταση, θα βγει ένας καλός χρόνος», είπε το Ελισάβετ Πεσιρίδου.

Από την πλευρά της η Ραφαέλα Σπανουδάκη, δήλωσε: «Δεδομένων των συνθηκών είμαι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα. Τελευταία στιγμή τα αλλάξαμε όλα, παρόλα αυτά προσαρμοστήκαμε. Είμαι στεναχωρημένη, γιατί φέτος δουλέψαμε πάρα πολύ και αξίζαμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Προχωράμε, πάμε για του χρόνου. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια».

«Είμαι πολύ περήφανη που τα καταφέραμε. Χθες το βράδυ ζήσαμε μεγάλο άγχος. Το ότι καταφέραμε να τρέξουμε και μάλιστα κοντά στους φετινούς μας χρόνους, είναι πολύ θετικό. Ωστόσο αξίζαμε κάτι καλύτερο. Θέλω επίσης να πω στη Δήμητρα (σ.σ. Τσουκαλά) να μη στεναχωριέται», ήταν τα λόγια της Άρτεμις Αναστασίου μετά τον αγώνα.

ΡΩΜΗ 2024 / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ / 5η ΗΜΕΡΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Τέλος, η Στέλλα Μιχαηλίδου, είπε: «Είμαι περήφανη για τα κορίτσια, αλλά και για εμένα. Περαστικά στη Δήμητρα να επιστρέψει γρήγορα στους αγώνες».

Κατεβάστε την εφαρμογή