Ρώμη 2024: Νυφαντόπουλος, Μουζενίδης και Λατιφλάρι ολοκλήρωσαν την παρουσία τους

Ο Γιάννης Νυφαντόπουλος περίπου δύο εβδομάδες από τον τραυματισμό του στο Ισραήλ αγωνίστηκε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης και τερμάτισε τα 100 μ. σε 10.40 επίδοση που του έδωσε την 17η θέση στον προκριματικό. Ο έμπειρος αθλητής φάνηκε επηρεασμένος από τον τραυματισμό που τον κράτησε μακριά από τις προπονήσεις και δεν μπόρεσε να πετύχει το στόχο του, που ήταν η πρόκριση στον επόμενο γύρο. Ο αθλητής πλέον στρέφει την προσοχή του στη σκυτάλη 4Χ100 μ., που έχει τις προοπτικές να διεκδικήσει μια καλή παρουσία στη διοργάνωση.

“Κατάφερα να είμαι πάλι σε μια μεγάλη διοργάνωση, που ήταν και ο μεγάλος μου από την αρχή της σεζόν. Ήμουν σε καλή κατάσταση, ωστόσο μετά τον τραυματισμό τα πράγματα δεν πήγαν όπως θέλαμε. Υπάρχει όμως συνέχεια στη διοργάνωση, καθώς έχουμε μπροστά την ομάδα 4Χ100 μ.”, είπε ο Νυφαντόπουλος με το τέλος του αγώνα,

Μακριά από το στόχο τους οι σφαιροβόλοι

ΡΩΜΗ 2024 / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ / 1η ΗΜΕΡΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Οδυσσέας Μουζενίδης και ο Τάσος Λατιφλάρι δεν κατάφεραν να κάνουν την εμφάνιση που ήθελαν στον προκριματικό της σφαιροβολίας. Ο Μουζενίδης είχε καλύτερη βολή στα 18,84 μ. που του έδωσε την 23η θέση. Νωρίτερα ο αθλητής του Γιώργου Μποτσκαριώβ πέτυχε 18.46 μ. και έκλεισε τον αγώνα του με 18,70 μέτρα. Ο Λατιφλάρι ξεκίνησε τον αγώνα του με 16,83 μ. και έπειτα έκανε δύο άκυρες βολές για να καταταχθεί 28ος.

“Έκανα μια μεγάλη προσπάθεια μετά τον τραυματισμό μου. Πίστευα θα είμαι καλά, το παλέψαμε. Είμαι χαρούμενος, όχι ικανοποιημένος”, είπε ο Λατιφλάρι.

ΡΩΜΗ 2024 / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ / 1η ΗΜΕΡΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Κατεβάστε την εφαρμογή