Ρώμη 2024: Άλμα στα 8,14 μ. και έφυγε για τελικό ο σπουδαίος Μίλτος Τεντόγλου

Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε το πρώτο μέρος της δουλειάς του όπως όφειλε και με άλμα στα 8,14 μ. προκρίθηκε στον αυριανό τελικό του μήκους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης.

ΡΩΜΗ 2024 / ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ / 1η ΗΜΕΡΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο δις πρωταθλητής Ευρώπης εκτέλεσε ακριβώς αυτό, που είχε συνεννοηθεί με τον προπονητή του Γιώργο Πομάσκι – ο οποίος στο τέλος χαμογελαστός του έδωσε τα εύσημα – και έκανε ένα έγκυρο και καλό άλμα, που έδειξε την αγωνιστική του κατάσταση.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής και ολυμπιονίκης προκρίθηκε με την τέταρτη επίδοση του προκριματικού, αφού ο Ελβετός Σίμον Εχάμερ έκανε τον καλύτερο αγώνα της ζωής του και πέτυχε 8,41 μ. και ο Ιταλός Ματία Φουρλάνι αγωνιζόμενος στο β΄ γκρουπ “προσγειώθηκε” στα 8,17 μ. και ο Βρετανός ΦίντσαμΝτιουκς σε 8,18 μέτρα.

Το άλμα του Εχάμερ αποτελεί την κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο και του δημιουργεί προοπτικές διάκρισης στον τελικό του αγωνίσματος.

Ο Έλληνας άλτης ταξίδεψε στη Ρώμη με 8,36 μ. και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να φτάσει σε μια ακόμη σπουδαία διάκριση.

Τον προκριματικό του μήκους παρακολούθησε και η σπουδαία Στέφκα Κοσταντίνοβα, που με το τέλος του αγώνα έδωσε συγχαρητήρια στον Γιώργο Πομάσκι.

Τα αποτελέσματα στο μήκος

Τηλεοπτική μετάδοση: ΕΡΤ 2

Οι φίλοι του στίβου θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν τη ροή των αγώνων και όσα συμβαίνουν στη Ρώμη στο site του ΣΕΓΑΣ και στους λογαριασμούς της Ομοσπονδίας σε Facebook και Instagram.

Πληροφορίες, αποτελέσματα, αφιερώματα και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Κατεβάστε την εφαρμογή