Σε νέο βάθρο οι απονομές στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα

Πιστή στο πνεύμα των νεωτερισμών με σεβασμό στο κλασικό, η ομοσπονδία προχωρά σε περαιτέρω εκμοντερνισμό των υλικών που διανθίζουν τα μεγάλα ραντεβού του καλοκαιριού.

Μετά τις αλλαγές, στο ξεκίνημα του 2024, στα μετάλλια και στα διπλώματα των πανελληνίων πρωταθλημάτων, που έγιναν αποδεκτά με πολύ κολακευτικά σχόλια από τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου του στίβου, ο ΣΕΓΑΣ παρουσιάζει τώρα το καινούργιο βάθρο των νικητών που θα χρησιμοποιηθεί στην τρέχουσα θερινή περίοδο.

Ουσιαστικά πρόκειται για τρία ξεχωριστά κομμάτια σε στρογγυλό σχήμα, τα οποία θ τοποθετούνται το ένα δίπλα από το άλλο πριν από την τελετή απονομής των μεταλλίων.

Το νέο βάθρο απονομής μεταλλίων έφτασε στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ.

Στο νέο πόντιουμ οι αριθμοί για τις θέσεις των τριών πρώτων κάθε αγωνίσματος φέρουν και το αντίστοιχο χρώμα με τα μετάλλια σε σκούρο φόντο, ενώ υπάρχει και σαφής καλλιτεχνική αναφορά στις διαδρομές του σταδίου.

Το νέο δίπλωμα και τα καινούργια μετάλλια που πρωτοχρησιμοποιήθηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Το βάθρο παραδόθηκε σήμερα (6/6) στα γραφεία της Ομοσπονδίας και θα κάνει… πρεμιέρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών και Κ23 στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου στις 29 και 30 Ιουνίου.

Κατεβάστε την εφαρμογή