Ρώμη 2024: Η ομάδα έφτασε στον προορισμό της!

Άλλο ένα ταξίδι της εθνικής ομάδας ξεκίνησε με απώτερο στόχο τη διάκριση σε μια μεγάλη διοργάνωση. Η αποστολή μας αναχώρησε σήμερα (5/6) για τη Ρώμη, ώστε να συμμετάσχει στο 26o Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα δίνοντας έτσι αδιάλειπτα το παρών στην 90η ιστορία της διοργάνωσης.

Ελίνα Τζένγκο και Δήμητρα Γναφάκη χαμογελαστές, παρά το πρωινό ξύπνημα (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο κύριος όγκος της ομάδας ταξίδεψε με την πρωινή πτήση της AEGEAN και έφτασε νωρίς το πρωί στην Ρώμη. Η Κατερίνα Στεφανίδη θα ταξιδέψει στην Αιώνια Πόλη την Πέμπτη (6/7) και μία ημέρα αργότερα θα ενσωματωθεί με την ομάδα και ο Εμμανουήλ Καραλής.

Τα τελευταία μέλη της ομάδας, που θα φτάσουν στην ιταλική πρωτεύουσα είναι οι αθλητές των 10.000 μ. και του ημιμαραθωνίου, που έχουν προγραμματισμένη πτήση στις 9 Ιουνίου.

Τα…βάρη των επικοντιστών!(ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Απευθείας στη Ρώμη ταξίδεψε η Μαρία Πούρτσα με τρένο από την Γερμανία, ενώ από την Αυστραλία – μετά από πολύωρο ταξίδι – έφτασε στη Ρώμη, ο προπονητής της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη, Μπερντ Βάλανς.

Οι ατυχίες δεν έλειψαν από την ελληνική ομάδα, καθώς στην Ελλάδα έμεινε ο “ασημένιος” πρωταθλητής Ευρώπης στο τριπλούν, Νίκος Ανδρικόπουλος, καθώς αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό, που δεν του επιτρέπει να πάρει μέρος στη διοργάνωση.

Με την απουσία του αθλητή η αποστολή αριθμεί 52 άνδρες και γυναίκες και είναι η δεύτερη μεγαλύτερη στην ιστορία της χώρας μας στο θεσμό.

Καριοφύλλης, Μυριανθόπουλος, Βοσκόπουλος, Παναγιωτόπουλος και Παπαμαργαρίτης ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Οι αγώνες ξεκινούν στις 7 Ιουνίου και θα μεταδοθούν ζωντανά από την ΕΡΤ2.

Οι φίλοι του στίβου θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν τη ροή των αγώνων και όσα συμβαίνουν στη Ρώμη στο site του ΣΕΓΑΣ και στου λογαριασμούς της Ομοσπονδίας στα social.

Πληροφορίες, αποτελέσματα, αφιερώματα και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Κατεβάστε την εφαρμογή