Σμύρνη 2024: Επιστροφή της εθνικής ομάδας με υποδοχή από την πρόεδρο Σοφία Σακοράφα

Η εθνική μας ομάδα επέστρεψε σήμερα στην Αθήνα έχοντας πραγματοποιήσει πολύ καλές παρουσίες στο 77ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα της Σμύρνης.

Η ελληνική αποστολή κατά την άφιξη της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Τους αθλητές και τις αθλήτριες υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, με μια αγκαλιά τριαντάφυλλα, αλλά και την ανυπομονησία να ακούσει όσα είχαν να μοιραστούν μαζί της τα μέλη της αποστολής.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα με την πρωταθλήτρια του τριπλούν, Οξάνα Κορένεβα (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Η πρόεδρος της Ομοσπονδίας συνεχάρη και χαιρέτισε αθλητές, αθλήτριες και τους προπονητές τους άκουσε την αγωνία όσων αναμένουν μέχρι τελευταία στιγμή να δουν αν θα ανέβουν στο αεροπλάνο για τη Ρώμη, αλλά και τη στεναχώρια εκείνων, που δεν κατάφεραν να πετύχουν αυτό που ήθελαν.

Καριοφύλλης (αριστ.), Γκαραγκάνης, Βοσκόπουλος, Μυριανθόπουλος, Παναγιωτόπουλος και Σιμόνι (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Η άλλοτε κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στον ακοντισμό είχε την ευκαιρία να συγχαρεί τον Άγγελο Ανδρέογλου για το μεγάλο του ατομικό ρεκόρ και να του ευχηθεί να είναι ανάμεσα στους 24 που θα συμμετάσχουν στο 10αθλο στο Ευρωπαϊκό της Ρώμης. Μάλιστα του έδωσε τεχνικές συμβουλές για το ακόντιο και του αποκάλυψε πως κάποτε σκέφτηκε να ασχοληθεί με το έπταθλο, καθώς ήξερε πως το ακόντιο ήταν ένα από τα αγωνίσματα που έδιναν πολλούς βαθμούς.

Στο αεροδρόμιο βρέθηκε και το μέλος της διοίκησης του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Τριαντάφυλλος, καθώς και το μέλος της ΕΠΥΑ, Λούλα Καρατζά. Αρχηγός αποστολής στη Σμύρνη ήταν ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Γιώργος Γιατρουδακης, ενώ κοντά στην ομάδα ήταν και ο ειδικός γραμματέας Παναγιώτης Δημακος, που βρέθηκε στη Σμύρνη ως προσκεκλημένος της Βαλκανικής Ένωσης.

Χαμογελαστοί Γιώργος Πομάσκι και Μίλτος Τεντόγλου (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Κατεβάστε την εφαρμογή