Μεγάλη συμμετοχή στα 3α Βασιλογιάννεια

Οι αγώνες 3α Βασίλογιαννεια έγιναν το Σάββατο (9/3) στο Δημοτικό Στάδιο Κερατσινίου. Μια διοργάνωση θεσμός για τις αναπτυξιακές ηλικίες, που διοργανώνει ο Γυμναστικός Σύλλογος Κερατσινίου στη μνήμη της αθλήτριας του συλλόγου Νίκης Βασιλογιάννη που έφυγε σε νεαρή ηλικία από σπανία ασθένεια.

Στους αγώνες συμμετείχαν περίπου 400 αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 5-15 ετών από σωματεία της Αττικής (ΑΟΝΑ, ΤΡΑΧΩΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ, ΑΟ.ΚΟΥΡΟΣ ΑΙΓΙΝΗΣ, ΑΣ.ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ, ΟΦΚΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΑΟ.ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ, ΒΕΛΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ, ΟΦΚΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ).
Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, ο αντιπρόεδρος Κώστας Κεντέρης, ο γενικός γραμματέας Γεώργιος Γιατρουδάκης, ο αντιδήμαρχος Στράτος Δασκαλάκης, ο τεχνικός διευθυντής των εθνικών ομάδων Χρήστος Μελέτογλου και ο τεχνικός αναπτυξιακών κατηγοριών Στέφανος Ματάκης. Βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στον ελληνικό στίβο έως τώρα η αθλήτρια του επί κοντώ Ελένη Κλαούντια Πόλακ καθώς και ο προπονητής της Μανώλης Καραγιάννης.
Επιπλέον βραβεύσεις έγιναν στον πρώην αθλητή του συλλόγου Βασίλη Ζαμπέλη καθώς επίσης και στον πρώην προπονητή Δημήτριο Σύρμο. Τέλος βραβεύτηκαν οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου που εισήχθησαν στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας την περασμένη χρόνια.
Θερμές ευχαριστίες αξίζουν οι αθλητές και αθλήτριες των αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου, καθώς και οι υπέροχοι εθελοντές για την βοήθεια τους στο να διεξαχθεί άρτια η ημερίδα.

Κατεβάστε την εφαρμογή