Την περίοδο της αποκατάστασης ολοκληρώνει σταδιακά ο Κώστας Μπανιώτης, μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε στο πόδι τον Φεβρουάριο. 
Ο πρωταθλητής του ύψους συνεχίζει θεραπείες και ενδυνάμωση, ενώ έχει ξεκινήσει σταδιακά και δρομικές ασκήσεις. Βασική του αρχή, όμως, είναι να κοιτάζει την προετοιμασία του μέρα με την μέρα και να μην βιάζεται. "Η προπόνηση πηγαίνει μέρα με την ημέρα και ανάλογα πάντα με το πως πάει το πόδι μου. Μέχρι τώρα όλα εξελίσσονται καλά και χωρίς προβλήματα. Θεωρώ πως σύντομα θα είμαι σε θέση να ξεκινήσω κανονικά προπόνηση", είπε ο πρωταθλητής του Γιωργου Τσούγκου και συμπλήρωσε: "Θεωρώ πως ακόμη κι αν χρειαστεί να ξεκινήσω αργότερα τους αγώνες μου, θα προλάβω την θερινή σεζόν". 
 
Ο Μπανιώτης είναι ένας από τους αθλητές που όχι μόνο διεκδικούν τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο του Λονδίνου (όριο 2,30 μ.), αλλά και τη διάκριση σε αυτό. Ο αθλητής από την Κομοτηνή τον χειμώνα ξεπέρασε τα 2,26 μ., ωστόσο λόγω των έντονων ενοχλήσεων επέλεξε να μπει στο χειρουργείο προκειμένου να δώσει τέλος στο πρόβλημα τραυματισμού. 
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button