Ο αγώνας δρόμου που κατάφερε να γίνει θεσμός και να εμπνεύσει χιλιάδες Ελληνες σε όλη τη χώρα να ασχοληθούν με το τρέξιμο, το Run Greece που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και μεγάλο χορηγό την WIND, επιστρέφει δυναμικά και το 2017 για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά.
Για την σπουδαία αυτή διοργάνωση θα δοθεί συνέντευξη Τύπου, την ερχόμενη Τετάρτη 22 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι, στην Αίγλη του Ζαππείου. 
 
Στη συνέντευξη Τύπου θα μιλήσουν μεταξύ άλλων εκπρόσωποι και των πόλεων όπου θα γίνουν οι αγώνες του 5ου Run Greece, ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος και ο Διευθυντής εταιρικών σχέσεων του Μέγα Χορηγού, της Wind Ελλάς, Γιώργος Τσαπρούνης.
Η πετυχημένη σειρά αγώνων, που ξεκίνησε το 2013 και έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των πολιτών μεγάλων πόλεων της περιφέρειας ως το σημαντικότερο δρομικό γεγονός, μεγαλώνει ακόμα περισσότερο καθώς από φέτος απόκτά και έβδομο προορισμό. Ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Ρόδου αποφάσισε τη διεξαγωγή του Run Greece την 1η Οκτωβρίου στους υπέροχους κεντρικούς δρόμους της πόλης.
 
Ετσι μετά τη Λάρισα, το Ηράκλειο, την Καστοριά, τα Ιωάννινα, την Αλεξανδρούπολη και την Πάτρα, στην «οικογένεια» του Run Greece μπήκε και η Ρόδος, με στόχο να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο ο αριθμός των δρομέων που συμμετέχουν στο θεσμό.
 
 
Οι ημερομηνίες του Run Greece 2017:
Λάρισα 26 Μαρτίου
Ηράκλειο 30 Απριλίου
Καστοριά 14 Μαϊου
Ιωάννινα 25 Μαΐου
Αλεξανδρούπολη 24 Σεπτεμβρίου
Ρόδος 1 Οκτωβρίου
Πάτρα 8 Οκτωβρίου
 
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button