Οι αγώνες του κλειστού του πηγαίνουν και αυτό το έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν. Με δύο παρουσίες σε τελικούς Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού και ατομικό ρεκόρ στη σάλα 2,33 μ., ο Κώστας Μπανιώτης έχει κάθε λόγο να πιστεύει πως και φέτος μπορεί να έχει μια εξίσου καλή ή και καλύτερη παρουσία.

Στην Αθήνα θα γίνει 8-9 Δεκεμβρίου η Πανελλήνια Διάσκεψη (ΕΠΑΚΑΒ) για την ανάπτυξη του αθλητισμού στη βάση. Στις εργασίες όπως κάθε χρόνο μετέχουν οι πρόεδροι των ΕΑΣ και οι τεχνικοί σύμβουλοι με στόχο την ανάπτυξη θεμάτων, που αφορούν μεταξύ άλλων στα σωματεία και τη διοργάνωση αγώνων.

Στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο προετοιμασίας της Μαρίας Μπελιμπασάκη.

Τον προγραμματισμό της για τους αγώνες της χειμερινής περιόδου έκανε ήδη η Κατερίνα Στεφανίδη και σε αυτόν περιλαμβάνονται πέντε εμφανίσεις πριν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Μπέρμιγχαμ (1-4/3/18).

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Μπέρμιγχαμ. (1-4/3) είναι το κορυφαίο γεγονός του χειμώνα και ένα από τα σημαντικότερα του 2018.

Γιορτή, θέληση και αισιοδοξία είναι οι κύριες λέξεις που χαρακτηρίζουν τον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο. Μα δεν είναι μόνο οι τρεις αυτές λέξεις που μπορεί να χωρέσουν όλα τα μηνύματα του αγώνα που έστειλε στην υφήλιο την εικόνα της σύγχρονης Ελλάδας.

Το πρόγραμμα των αγώνων στο κλειστό του ΣΕΦ οριστικοποιήθηκε, ύστερα από τη συνάντηση που είχε ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής με τους εκπροσώπους της εγκατάστασης.

Συνάντηση στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας είχαν δρομείς από τις επτά πόλεις που φιλοξενούν τους αγώνες Run Greece, καθώς στο πλαίσιο του 35ου ΑΜΑ έγινε - για πρώτη φορά - ο τελικός των 3χλμ. ERGO.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button