Η αντίστροφη μέτρηση για το κορυφαίο εγχώριο γεγονός του χειμώνα έχει αρχίσει και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ανακοίνωσε τις τελικές συμμετοχές ανά αγώνισμα.

Σε εξέλιξη είναι τα περιφερειακά κολεγιακά πρωταθλήματα, στα οποία μετέχουν αρκετοί 'Ελληνες αθλητές, που σπουδάζουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

 
Επτά αθλητές και αθλήτριες θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού, που ξεκινάει την Παρασκευή στο Βελιγράδι.  Στη διοργάνωση θα πάρουν μέρος όσοι εξασφάλισαν τα όρια συμμετοχής και ο Εμμανουήλ Καραλής, που έλαβε πρόσκληση από την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

 
Η ελληνική ομάδα αναχώρησε σήμερα για το Βελιγράδι για...διπλή αποστολή με συμμετοχή στο Βαλκανικό και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
 

Τα ονόματα των αθλητών και αθλητριών που δηλώθηκαν να πάρουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε Ανώμαλο Εδαφος ανακοινώνονται, ύστερα από την απαραίτητη επεξεργασία από την αρμόδια επιτροπή της ομοσπονδίας

Για το Βελιγράδι αναχωρούν την Παρασκευή (24/2) τα μέλη της ελληνικής ομάδας, που θα αγωνιστούν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα (25/2) και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (3-5/3) στην πόλη της Σερβίας. 

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε με την ελληνική ομάδα να κατακτά 12 μετάλλια (4-4-4) και να φιγουράρει στην πρώτη θέση στον σχετικό πίνακα.

Θα μπορούσε να είναι προγραμματισμένο προπονητικό καμπ των ριπτών.  Παρόλα αυτά πρόκειται για μια τυχαία συνάντηση των αθλητών των δυνατών αγωνισμάτων στο ΓΣΠ στη Λευκωσία. 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button