Κούρσα τακτικής και ουσίας έκανε ο Γιώργος Μηλιαράς στον προκριματικό των 1.500 μ. και ανταμείφθηκε με την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Στον αυριανό τελικό της σφαιροβολίας προκρίθηκε ο Οδυσσέας Μουζενίδης σημειώνοντας μάλιστα εντυπωσιακή βολή. Ο αθλητής μπορεί να χρειάστηκε να κάνει και τις τρεις προσπάθειες του, ωστόσο στην τρίτη σημάδεψε στα 20,04 μ. και έστειλε μήνυμα στους αντιπάλους του, πως είναι έτοιμος για μεγάλες βολές.

Εξι ακόμη αθλητές μας ξεκινάνε την Παρασκευή (21/7) την προσπάθεια τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 στο Γκροσέτο της Ιταλίας.
 

Στον απογευματινό ημιτελικό των 100 μ. προκρίθηκε ο Κώστας Ζήκος. Ο πρωταθλητής των σπριντ κατέλαβε την τέταρτη θέση στην δεύτερη προκριματική σειρά με 10.80 και πήρε την απευθείας πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε στον προκριματικό του ύψους ο Αντώνης Μέρλος και δίχως να χάσει καμία προσπάθεια προκρίθηκε στον τελικό του Σαββάτου. 
 

Ο Γιώργος Κορακίδης, μπορεί να ξεκίνησε τον αγώνα στον προκριματικό της σφυροβολίας με άκυρη βολή, όμως, δεν άργησε να βρει τον ρυθμό του.

Με την πρόκριση της Αφροδίτης Μανιού στον τελικό του ακοντισμού, ολοκληρώθηκε το πρωινό πρόγραμμα της πρώτης ημέρας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 στο Γκροσέτο.

Τον τίτλο του φαβορί επιβεβαίωσε ο Μίλτος Τεντόγλου στην σύντομη παρουσία του στον αγωνιστικό χώρου του σταδίου "Carlo Zecchini", όπου φιλοξενείται το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button