Το φράγμα των 17,00 μ. μπορεί πλέον να σκέφτεται η Βαγγελιώ Σοφάνη, που στη διάρκεια του διασυλλογικού πρωταθλήματος κατάφερε να βελτιώσει το ατομικό της ρεκόρ με βολή στα 16,77 μέτρα. 

Η πρώτη ημέρα του διασυλλογικού πρωταθλήματος Ανδρών- Γυναικών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Απριλιου σε ομίλους διαφόρων περιφερειών της Ελλάδας, 

Οι τελευταίες ημέρες ήταν αναμφίβολα από τις πιο χαρούμενες στη ζωή της Ελένης Πόλακ. Την περασμένη εβδομάδα ολοκληρώθηκε και τυπικά η ελληνοποίηση της, αφού πλέον έχει στα χέρια της και ελληνική ταυτότητα και το Σάββατο (22/4) κατάφερε να βελτιώσει το ατομικό της ρεκόρ στο επί κοντώ.

 

 

Η πρώτη ημέρα του διασυλλογικού πρωταθλήματος Ανδρών- Γυναικών θα γίνει το Σάββατο (22/4) σε περιφέρειες σε όλη την Ελλάδα.

Το φετινό της ρεκόρ βελτίωσε η Γεωργία Στεφανίδη, που σε αγώνες στη Βιρτζίνια ξεπέρασε τα 4,13 μέτρα και κατέλαβε την πρώτη θέση στο επί κοντώ.

 

 

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ομάδων (23-25/6, Λιλ) είναι ο πρώτος μεγάλος στόχος των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών για τη θερινή σεζόν, με τη χώρα μας να μετέχει στη Σούπερ Λίγκα, ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. 

 
Με επίδοση 2:42:38 η Ράνια Ρεμπούλη που πέτυχε στον Μαραθώνιο του Αμβούργου, "έβγαλε" το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Πρωταθλημα του Λονδίνου.

Δύο Πανελλήνια Πρωταθλήματα θα γίνουν τον Μάιο και μάλιστα στο ίδιο Σαββατοκύριακο.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button